ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βασιλιάς Κάρολος σε Ουίλιαμ και Χάρι: «Σας παρακαλώ μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια μίζερα»

Ο Χάρι έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του αλλά δεν ξεχάστηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ η άθλια συμπεριφορά του ιδίου και της Μέγκαν

Βασιλιάς Κάρολος σε Ουίλιαμ και Χάρι: «Σας παρακαλώ μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια μίζερα»

O βασιλιάς Κάρολος ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο φέρεται πως ενημέρωσε προσωπικά τους δύο γιους του, για την κατάσταση της υγείας του πριν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προχωρήσουν στη δημόσια ανακοίνωση τη Δευτέρα.

Ωστόσο αν και ο Χάρι έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του όλα δείχνουν ότι αυτό δεν άλλαξε την στάση του αδερφού του και διαδόχου του θρόνου που δεν θέλησε να τον δει παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά τους.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Καρόλου ο οποίος σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είπες στους δύο γιους του: «Σας παρακαλώ μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια μίζερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιστροφή του Χάρι τροφοδότησε ερωτήματα και εικασίες σχετικά με μια ενδεχόμενη συμφιλίωση, ή τουλάχιστον μία συνάντηση, με τον μεγαλύτερο αδελφό του Ουίλιαμ, με τον οποίο οι σχέσεις έχουν διακοπεί μετά τις επαναλαμβανόμενες δημόσιες λεκτικές επιθέσεις του Χάρι σε βάρος του και σε βάρος της βασιλικής οικογένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.