ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

«Βασιλικό» άλογο δαγκώνει… τουρίστα που πόζαρε μπροστά του (βίντεο)

Το πλήθος που παρακολουθεί ξεσπά σε γέλια

«Βασιλικό» άλογο δαγκώνει… τουρίστα που πόζαρε μπροστά του (βίντεο)

Μια ξεκαρδιστική στιγμή συνέβη στο Λονδίνο, όταν ένας τουρίστας στάθηκε δίπλα στο άλογο της βασιλικής φρουράς κατά τη διάρκεια μιας ημερήσιας εκδρομής.

Συγκεκριμένα, το κλιπ, που αναρτήθηκε στο Facebook ανήμερα των Χριστουγέννων, δείχνει δύο τουρίστες να ποζάρουν για μια φωτογραφία με το μαύρο άλογο στην παρέλαση της Horse Guards κοντά στο St James’s Park.

Αρχικά, το άλογο φαίνεται ήρεμο και ο φρουρός διατηρεί ένα τυπικά ψύχραιμο βλέμμα μπροστά από το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Οι δύο τουρίστες αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον καθώς ποζάρουν με ένα γλυκανάλατο χαμόγελο δίπλα στο βασιλικό άλογο.

Όμως το άλογο ξαφνικά αντιλαμβάνεται το ζευγάρι που στέκεται κοντά του και σκύβει γρήγορα το κεφάλι του για να δώσει στον ανυποψίαστο άνδρα ένα γρήγορο τσίμπημα.

Το θρασύ ζώο καταφέρνει να βυθίσει τα δόντια του στο μαύρο μπουφάν του άνδρα για κλάσματα του δευτερολέπτου πριν εκείνος ουρλιάξει και πηδήξει μακριά έντρομο. Το πλήθος που παρακολουθεί ξεσπά σε γέλια και ακόμη και ο φρουρός, που φημίζεται για την ευθυτενή του στάση, δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα μειδίαμα πριν επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.