ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αεροσκάφος με 7 μέλη της βασιλικής οικογένειας προσγειώθηκε στο Μπαλμόραλ

Το Dassault Falcon προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σκωτίας στις 15:50

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αεροσκάφος με 7 μέλη της βασιλικής οικογένειας προσγειώθηκε στο Μπαλμόραλ

Ένα αεροσκάφος μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν, κοντά στο Μπαλμόραλ, μεταφέροντας επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς επικρατεί ανησυχία για τηn υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πτήση KRF23R της Βασιλικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το RAF Northolt στο South Ruislip, στο δυτικό Λονδίνο, στις 14:39 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.com.

Στο αεροπλάνο της RAF που προσγειώθηκε στο Αμπερντίν επέβαιναν ο δούκας του Κέιμπριτζ, ο δούκας της Υόρκης και ο κόμης και η κόμισσα του Γουέσεξ, δηλαδή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Έντουαρντ, οι οποίοι θα κατευθυνθούν με αυτοκίνητο στο Μπαλμόραλ.

Το BBC ανέφερε ότι μετέφερε έως και επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας και ότι μπορεί επίσης να μεταφέρει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.