ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής της φρουράς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Καθολικοί, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι ηγέτες προσεύχονται για την υγεία της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής της φρουράς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Μεγάλη είναι η ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Μάλιστα, η κινητοποίηση που υπάρχει εντείνει τις φήμες πως η υγεία της 96χρονης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως κάτι σοβαρότερο έχει συμβεί και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό μέσω του BBC πως ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής της φρουράς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί.

Μια πινακίδα η οποία έχει τοποθετηθεί στο μπροστινό σημείο, ενημερώνει τους τουρίστες επισκέπτες για την ακύρωση.

Καθολικοί, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι ηγέτες προσεύχονται για την υγεία της Βασίλισσας

Ο καρδινάλιος Βίνσεντ Νίκολς, ο αρχιεπίσκοπος του Γουέστμινστερ και επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στην Αγγλία και την Ουαλία, δήλωσε ότι «ανησυχεί» με τα νέα για την υγεία της βασίλισσας.

Έκανε επίσης τις προσευχές του, προσθέτοντας: «Οι ευλογίες του Κυρίου να ενισχύουν και να παρηγορούν αυτήν και την οικογένειά της».

Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου έχει εκφράσει παρόμοια συναισθήματα, λέγοντας ότι η βασίλισσα «είναι πολύ στις προσευχές μου σήμερα».

Ο Εφραίμ Μίρβις, ο Αρχιραβίνος των Ηνωμένων Εβραίων Συνελεύσεων της Κοινοπολιτείας, είπε: «Γνωρίζω ότι οι εβραϊκές κοινότητες γύρω από την Κοινοπολιτεία θα ενωθούν μαζί μου για να της ευχηθούν πλήρη και ταχεία ανάρρωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας ευχήθηκε στη βασίλισσα «ταχεία και διαρκή ανάρρωση» και προσευχήθηκε για την Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.