ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτός ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που την αντιμετώπιζε ως «κοινή θνητή»

Ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτός ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που την αντιμετώπιζε ως «κοινή θνητή»

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο πρίγκιπας Φίλιππος υπήρξαν παντρεμένοι για 74 χρόνια. Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε πολύ πριν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί από κοντά για πρώτη φορά το 1934, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μόλις 13 ετών και η ίδια είχε αναφέρει στην οικογένειά της πως είναι ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Φίλιππο της Ελλάδας και της Δανίας, όπως ήταν εκείνα τα χρόνια ο τίτλος του.

Η γνωριμία τους συνεχίστηκε σε μια σχέση που βασιζόταν στην αγάπη, στην αμοιβαία εκτίμηση και στην ειλικρίνεια.

Το τελευταίο μάλιστα χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τον Guardian, υπήρξε έντονο στον Φίλιππο και ήταν κάτι που εκτιμούσε ιδιαίτερα η Ελισάβετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος πάντα της συμπεριφερόταν απλά, σαν μια «κοινή θνητή», με τη βασίλισσα να επισημαίνει αρκετές φορές ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν το στήριγμά της όλα αυτά τα χρόνια και ότι δεν θα τα κατάφερνε χωρίς αυτόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.