ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η γυναίκα που προσκύνησε πρώτη τη σορό της περίμενε στην ουρά από το πρωί της Δευτέρας (βίντεο)

Δεν αποκλείεται λόγω της μεγάλης προσέλευσης η ουρά να «κλείσει» ακόμα και το βράδυ του Σαββάτου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η γυναίκα που προσκύνησε πρώτη τη σορό της περίμενε στην ουρά από το πρωί της Δευτέρας (βίντεο)

Ακόμα και ένα εκατομμύριο άτομα ενδέχεται να συμμετάσχουν στο λαϊκό προσκύνημα της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ, περνώντας μπροστά από το φέρετρο της και αποχαιρετώντας έτσι από κοντά τη μακροβιότερη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν αποκλείεται λόγω της μεγάλης προσέλευσης η ουρά να «κλείσει» ακόμα και το βράδυ του Σαββάτου καθώς δεν θα είναι δυνατό όλοι όσοι θα περιμένουν να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι το Γουεστμίνστερ Χολ.

Ορισμένοι έβγαλαν τα καπέλα τους, άλλοι προσευχήθηκαν και δάκρυσαν, ενώ μια γυναίκα είπε ότι ήθελε να τραγουδήσει το Ave Maria. Η Βανέσα Ναθακουμαράν ήταν το πρώτο άτομο που πέρασε μπροστά από το φέρετρο. Η 56χρονη Λονδρέζα, η οποία περίμενε στην ουρά από τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε ότι προσπάθησε να μην κλάψει καθώς η εξαιρετική σκηνή την συγκλόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν μια συναισθηματική εμπειρία. Πάλευα με τα δάκρυα καθώς πλησίαζα το φέρετρο και κατάφερα να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου», είπε. «Ήθελα να κάνω κάτι και έτσι είπα προσευχές για τη βασίλισσα, την ευχαρίστησα για τις σπουδαίες υπηρεσίες της και της ευχήθηκα ειρήνη και ανάπαυση. Είμαι από το Λονδίνο και έτσι ένιωσα σαν να ηγούμαι του πλήθους καθώς ήμουν η πρώτη στην ουρά. Είναι μια μοναδική και ιστορική στιγμή και ήθελα να υποβάλω τα σέβη μου, οπότε άξιζε να περιμένω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.