ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ΠτΔ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κηδεία της

Από χθες η σορός της βασίλισσας εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ΠτΔ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κηδεία της

Τη Δευτέρα, 19/09, και ώρα μία (Ελλάδος) θα τελεστεί η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, ενώ τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Από χθες η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στην παλαιότερη αίθουσα του παλατιού του Γουέστμινστερ και εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα, με τους Βρετανούς να σχηματίζουν τεράστιες ουρές και την αναμονή να εκτείνεται σε πολλές ώρες.

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι ένα ιστορικό γεγονός, και θα διεξαχθεί με κάθε μεγαλοπρέπεια και με όλα όσα συνοδεύουν μια επίσημη κρατική κηδεία, κατά τους όρους που χρησιμοποιούν στη Βρετανία. Αντίστοιχη κηδεία είχε να γίνει στο Λονδίνο από το 1965 και το θάνατο του Ουίστον Τσόρτσιλ.

Στο Λονδίνο αναμένονται τη Δευτέρα να βρίσκονται άνω του 1 εκατ. επισκέπτες, που θα καταφθάσουν από διάφορες πόλεις της Βρετανία αλλά και το εξωτερικό.

Το «παρών» θα δώσουν δεκάδες ηγέτες από όλο τον κόσμο, η ηγεσία της ΕΕ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με την σύζυγό του Τζιλ, και πολλά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι δεν προσεκλήθη ο πρωθυπουργός, αλλά η ΠτΔ, καθώς οι προσκλήσεις από το παλάτι απευθύνονται σε αρχηγούς κρατών και όχι κυβερνήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.