Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αυτή την άγνωστη φωτογραφία της την αποχαιρέτησε η βασιλική οικογένεια (φώτο)

«Μακάρι οι Άγγελοι να σε συνοδεύουν στην τελευταία σου κατοικία»

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αυτή την άγνωστη φωτογραφία της την αποχαιρέτησε η βασιλική οικογένεια (φώτο)

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αποχαιρέτισε τη βασίλισσα Ελισάβετ, με μια άγνωστη μέχρι σήμερα φωτογραφία.

Ειδικότερα, από τον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στα σόσιαλ και μετά την ιδιωτική τελετή στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στο κάστρο του Ουίνδσορ αναρτήθηκε μία φωτογραφία της Ελισάβετ που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ περπατάει στην πλαγιά ενός βουνού με μαντίλι στο κεφάλι, τσάντα και αθλητικό κοστούμι, ενώ κρατάει και ένα ορειβατικό μπαστούνι.

Το αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η βασιλική οικογένεια επέλεξε τη φράση από τον Άμλετ του Σαίξπηρ την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο διάγγελμά του μετά την άνοδο του στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου «Μακάρι οι Άγγελοι να σε συνοδεύουν στην τελευταία σου κατοικία».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μάλιστα η βασιλική οικογένεια υπενθύμισε, με άλλη ανάρτηση, στους Βρετανούς την οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ, λίγες ώρες πριν την ταφή.

Στη φωτογραφία αυτή φαίνονται (από αριστερά προς τα δεξιά) ο πρίγκιπας Φίλιππος, η βασίλισσα Ελισάβετ, η μητέρα της Ελισάβετ, ο πατέρας της βασιλιάς Γεώργιος IV και η αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Πλέον στην τελευταία της κατοικία αναπαύεται η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Βρετανίας, η οποία ετάφη μαζί με τον επί 73 χρόνια σύζυγό της Φίλιππο, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στο ίδιο παρεκκλήσι έχουν ταφεί οι γονείς της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και η αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.