ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αράχνη που περπάτησε πάνω στο φέρετρο είναι η πιο viral στιγμή της κηδείας (βίντεο)

Η πιο διάσημη αράχνη του κόσμου...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αράχνη που περπάτησε πάνω στο φέρετρο είναι η πιο viral στιγμή της κηδείας (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες και βίντεο που δείχνουν μια αράχνη να περπατά πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της κηδείας της.

Στα social media πολλοί ήταν οι χρήστες που παρατήρησαν την αράχνη να περπατά πάνω σε μια κάρτα με τοσημείωμα που άφησε ο βασιλιάς Κάρολος στη μητέρα του, πάνω στα λουλούδια που βρίσκονται στο φέρετρο και δίπλα από το Αυτοκρατορικό Στέμμα.

Δείτε την αράχνη να περπατά στο σημείωμα του βασιλιά Καρόλου:

Τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άφησαν ασχολίαστη την παρουσία της αράχνης: επωφελείται από καλύτερη τηλεοπτική κάλυψη σε σχέση με άλλων ανθρώπων που βρίσκονται στην κηδεία, γράφει ο «Guardian», δείχνοντας μια φωτογραφία ενός παιδιού το πρόσωπο του οποίου κρύβεται πίσω από ένα κερί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρουσία της αράχνης, γράφει η «Telegraph», αποτελεί μια υπενθύμιση: πάντα μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις, ακόμα και μετά από τόσο προσεκτικό προγραμματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.