ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος το πένθος – Αλλαγή σελίδας για τη βασιλική οικογένεια (φωτό)

Νέα εποχή για τη βασιλική οικογένεια

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος το πένθος – Αλλαγή σελίδας για τη βασιλική οικογένεια (φωτό)

Η περίοδος πένθους της βασιλικής οικογένειας για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τελείωσε και επίσημα, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι το μεσημέρι της Τρίτης.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ο Βασιλιάς Κάρολος είναι πλέον ο νέος μονάρχης.

Η περίοδος πένθους τελείωσε για τη βασιλική οικογένεια και ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα, επέστρεψαν με ταχύτατους ρυθμούς στις υποχρεώσεις τους.

Το Παλάτι σήμερα (27/9) το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία και δημοσιεύτηκε στα social media, συνοδευόμενη από μία φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους από εκδήλωση του 2020.

Παράλληλα σήμερα, η φωτογραφία προφίλ στους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας στα social media άλλαξε, με μία όπου απεικονίζει τον βασιλιά και τη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα, η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το επίσημο τέλος του πένθους, μαζί με μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ έχει πλέον τελειώσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Αυτός ο λογαριασμός θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του Βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και θα θυμάται τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.