ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χάρι και Άντριου εξαιρέθηκαν από τον βασιλικό χαιρετισμό της σορού της (βιντεο-φωτο)

Οι πρίγκιπες έσκυψαν απλώς το κεφάλι τους

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χάρι και Άντριου εξαιρέθηκαν από τον βασιλικό χαιρετισμό της σορού της (βιντεο-φωτο)

Ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Χάρι κοίταζαν επίμονα στο πάτωμα καθώς τους απαγορεύτηκε να χαιρετίσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα κατά τη διάρκεια της πομπής – ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα, έκαναν τη χειρονομία.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χαιρέτησαν το φέρετρο όταν πέρασαν το Κενοτάφιο στο Γουάιτχολ σήμερα το απόγευμα καθ’ οδόν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς την Αίθουσα του Ουέστμινστερ, όπου η σορός της βασίλισσας θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία της τη Δευτέρα (19/9).

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Αλλά ο Άντριου και ο Χάρι απλώς έσκυψαν απλώς το κεφάλι τους αφού δεν τους επιτρεπόταν να φορούν στρατιωτική στολή, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν εργάζεται πλέον για το Παλάτι.

King Charles III, Prince William, Princess Anne and the Duke of Gloucester all salute, while Prince Harry and Prince Andrew bow their heads as the coffin of Queen Elizabeth II arrives at the Palace of Westminster following the procession today Prince Harry and Prince Andrew stand with their hands by their sides as Princess Anne salutes the Queen's coffin today

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.