
Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην πρεσβεία της Μολδαβίας στην βελγική πρωτεύουσα (σ.σ. τις Βρυξέλλες), μετά το τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας κοντά στο κτήριο.
Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές του Βελγίου εκκένωσαν νωρίτερα σήμερα (28/09) την πρεσβεία της Μολδαβίας στο κέντρο των Βρυξελλών, έπειτα από αναφορά για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο.
Εν τέλει, αποδείχθηκε φάρσα, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι δεν εντοπίστηκε καμία απειλή.
Σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που μίλησαν ανώνυμα στο Politico, το προσωπικό και οι ψηφοφόροι απομακρύνθηκαν άμεσα από το κτίριο.
Μετά τους ελέγχους οι Αρχές έδωσαν το «πράσινο φως» για την επανέναρξη της διαδικασίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.