ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέλγιο: Φαρσέρ στέλνουν πίτσα σε 65χρονο κάθε βράδυ εδώ και 10 χρόνια!

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια. Αρχίζω να τρέμω κάθε φορά που ακούω ένα μηχανάκι στο δρόμο»

Βέλγιο: Φαρσέρ στέλνουν πίτσα σε 65χρονο κάθε βράδυ εδώ και 10 χρόνια!

Την «μαρμότα του υδατάνθρακα» ή την απόλυτη φαντασίωση του φαγανού ζει εδώ και μία δεκαετία περίπου άνδρας στο Βέλγιο, ο οποίος καθημερινά γίνεται αποδέκτης δεκάδων παραδόσεων από ντελίβερι πίτσας, μπέργκερ και άλλων παχυντικών εδεσμάτων.

Όπως υποστηρίζει ο άνδρας από την Αμβέρσα, τα τελευταία δέκα χρόνια παραδίδονται στο σπίτι του φαγητά που δεν έχει παραγγείλει ποτέ με αποτέλεσμα να έχει φτάσει σε κατάσταση απελπισίας.

Ο Van Landeghem δηλώνει στη Het Laatste Nieuws πως όλα ξεκίνησαν πριν από εννέα χρόνια.

«Ξαφνικά, ένας διανομέας πίτσας μου παρέδωσε ένα ολόκληρο φορτίο πίτσες. Αλλά δεν είχα παραγγείλει τίποτα» εξήγησε.

Στην αρχή θεώρησε ότι ήταν ένα λάθος στη διεύθυνση παράδοσης, ωστόσο οι παραγγελίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται καθημερινά.

«Μπορεί να είναι καθημερινή ή Σαββατοκύριακο και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Οι παραγγελίες προέρχονται από υπηρεσίες διανομής στο Turnhout , αλλά και από τη γύρω περιοχή. Μου έχουν παραδοθεί παραγγελίες ακόμη και στις 2 το βράδυ» δήλωσε ο Van Landeghem.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια. Αρχίζω να τρέμω κάθε φορά που ακούω ένα μηχανάκι στο δρόμο. Φοβάμαι ότι κάποιος θα έρθει να αφήσει καυτές πίτσες για άλλη μια φορά» αναφέρει.

Μάλιστα όπως είπε, τον Ιανουάριο του 2019, δέκα διαφορετικοί διανομείς εμφανίστηκαν ταυτόχρονα, με έναν από αυτούς να θέλει να παραδώσει 14 πίτσες.

«Πάντα αρνιόμουν τις παραδόσεις, οπότε δεν έχω πληρώσει ποτέ για τίποτα» είπε, εξηγώντας δε ότι δεν είναι ενοχλητικό μόνο για εκείνον όλο αυτό, αλλά και για τα εστιατόρια.

«Τους κοστίζει χρήματα και πρέπει να πετάξουν το φαγητό. Την ημέρα που εμφανίστηκαν δέκα παραδόσεις, έκανα τους υπολογισμούς: κόστισε 450 ευρώ» δήλωσε.

Όπως ισχυρίστηκε έχει καταγγείλει ουκ ολίγες φορές το γεγονός στην αστυνομία, ενώ εξακολουθεί να μην γνωρίζει ποιος είναι αυτός που θεωρεί ότι είναι αστείο να τον παρενοχλεί κατά αυτόν τον τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Όταν ανακαλύψω ποιος με ενοχλεί τα τελευταία εννέα χρόνια, δεν θα είναι η καλύτερη μέρα του» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.