ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέλγιο: Σύλληψη επτά υπόπτων για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης

«Υπήρχε συζήτηση για τα κτίρια του ΝΑΤΟ, αλλά προς το παρόν τα σχέδια αυτά δεν φαίνονταν πολύ συγκεκριμένα»

Βέλγιο: Σύλληψη επτά υπόπτων για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης

Η βελγική αστυνομία συνέλαβε επτά άτομα ως ύποπτα για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι εισαγγελικές αρχές.

Οι ύποπτοι είχαν συζητήσει διάφορα σενάρια για μια επίθεση στο Βέλγιο, αλλά δεν είχαν ακόμη αποφασίσει τον στόχο, ανέφερε επίσης η ανακοίνωση.

«Υπήρχε συζήτηση για τα κτίρια του ΝΑΤΟ, αλλά προς το παρόν τα σχέδια αυτά δεν φαίνονταν πολύ συγκεκριμένα», δήλωσε εκπρόσωπος στη βελγική εφημερίδα De Standaard, ενώ το γραφείο του εισαγγελέα δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα των ΜΜΕ για σχολιασμό.

Σχεδόν όλοι οι ύποπτοι είναι τσετσενικής καταγωγής, ενώ τρεις είναι επίσης Βέλγοι υπήκοοι και ανήκουν σε ομάδα υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας ανακριτής θα αποφασίσει σε μεταγενέστερο στάδιο εάν οι ύποπτοι θα προσαχθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.