Βενετία: Πρόστιμο 1.500 ευρώ στους τουρίστες που σέρφαραν στο Μεγάλο Κανάλι

Tαυτοποιήθηκαν από τις αρχές της ιταλικής πόλης, εντοπίστηκαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο

Βενετία: Πρόστιμο 1.500 ευρώ στους τουρίστες που σέρφαραν στο Μεγάλο Κανάλι

Δύο τουρίστες οι οποίοι αποφάσισαν να σερφάρουν με μηχανοκίνητες σανίδες στο περίφημο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές της ιταλικής πόλης, εντοπίστηκαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπρουνιάρο είχε αποκαλέσει την Τετάρτη «ανόητους» τους δύο τουρίστες που απαθανατίζονταν σε βίντεο να κάνουν ελιγμούς με τα ηλεκτρικά surfboards ανάμεσα σε σκάφη και γόνδολες. Μάλιστα, προσέφερε ένα δείπνο σε εστιατόριο σε όποιον μπορούσε να τους αναγνωρίσει.

Η αστυνομία της Βενετίας δεν άργησε να φθάσει στα ίχνη τους και αφού τους εντόπισε, επέβαλε πρόστιμο 1.500 ευρώ στον καθένα, ενώ κατέσχεσε τις ηλεκτρικές σανίδες του σερφ (αξίας περίπου 25.000 ευρώ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια», έγραψε ο δήμαρχος της Βενετίας σε μήνυμά του στο Twitter, συμπληρώνοντας ότι η δημοτική αρχή σκόπευε να μηνύσει τους τουρίστες και να ενημερώσει τα προξενεία των χωρών τους για τη συμπεριφορά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.