Βενεζουέλα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από τις πλημμύρες στο βορειδυτικό τμήμα της χώρας

Τα θύματα παρασύρθηκαν από ορμητικό χείμαρρο που έπληξε καταυλισμό στην πόλη Λομπατέρα

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από τις πλημμύρες στο βορειδυτικό τμήμα της χώρας

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ η τύχη άλλων τριών αγνοείται από τις πλημμύρες στην πολιτεία Τάτσιρα της βορειοδυτικής Βενεζουέλας, όπως ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή οι αρχές της χώρας.

Τα θύματα παρασύρθηκαν από ορμητικό χείμαρρο που έπληξε καταυλισμό στην πόλη Λομπατέρα. Μεταξύ των θυμάτων είναι τέσσερις ανήλικοι, σύμφωνα με αξιωματούχους της τοπικής υπηρεσίας πολιτικής προστασίας.

Αγνοείται η τύχη άλλων δύο από τον καταυλισμό της Λομπατέρα και ενός 35χρονου αγρότη από την Ελ Κόμπρε, ο οποίος παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του. Διασώστες εντόπισαν το δίκυκλο, αλλά όχι τον 35χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλές περιοχές στο βορειοδυτικό τμήμα της Βενεζουέλας βρέθηκαν αντιμέτωπες με εκτεταμένες πλημμύρες λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών. Σε βίντεο από την πόλη Μπαρκισιμέτο, διακρίνονται δρόμοι που μετατράπηκαν σε ποτάμια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.