ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόρεια Καρολίνα: Σχολείο βάφτισε πάνω από 100 μαθητές χωρίς να ζητήσουν άδεια από τους γονείς τους

Οι γονείς παραπονέθηκαν - Θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μια τόσο μεγάλη περίσταση στη ζωή των παιδιών τους

Βόρεια Καρολίνα: Σχολείο βάφτισε πάνω από 100 μαθητές χωρίς να ζητήσουν άδεια από τους γονείς τους

Σχολείο στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ βάφτισε περισσότερους από 100 μαθητές χωρίς να ζητήσουν άδεια από τους γονείς τους.

Το Northwood Temple Academy είπε ότι οι μαθητές προσφέρθηκαν εθελοντικά να υποβληθούν στο σημαντικό θρησκευτικό τελετουργικό αφού «δήλωναν αυθόρμητα την πίστη τους». Μόνο τρεις μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ήταν προγραμματισμένο να βαφτιστούν στην τελετή πριν θελήσουν να συμμετάσχουν και άλλοι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι γονείς παραπονέθηκαν στο σχολείο, λέγοντας ότι έπρεπε να είναι δική τους απόφαση και ότι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μια τόσο μεγάλη περίσταση στη ζωή των παιδιών τους.

«Εκ των υστέρων, θα το κάναμε διαφορετικά και θα δίναμε στους μαθητές την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους γονείς τους και να ζητήσουν την άδεια να βαφτιστούν. Δεν περιμέναμε μια τόσο συντριπτική ανταπόκριση, αλλά ως μητέρα σίγουρα μπορώ να κατανοήσω γιατί ορισμένοι γονείς ήταν αναστατωμένοι», τόνισε η διευθύντρια του σχολείου Renee McLamb.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχολείο συμμετείχε στην Εβδομάδα Πνευματικής Έμφασης που περιλαμβάνει τρεις ημέρες εκκλησιασμού πέρα ​​από τα κανονικά μαθήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.