Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε πως ο πόλεμος κατά της επιδημίας του Covid-19 τελείωσε

«Η επιδημική κρίση που επικρατούσε στη χώρα ολοσχερώς υπερέβη»

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε πως ο πόλεμος κατά της επιδημίας του Covid-19 τελείωσε

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ανακοίνωσε πως ο πόλεμος κατά της επιδημίας του Covid-19 τελείωσε στη Βόρεια Κορέα και μάλιστα, διακήρυξε τη νίκη.

Ο πόλεμος κατά της επιδημίας που ήταν τόσο επίπονος τελείωσε και εμείς διακηρύσσουμε σήμερα τη νίκη μας”, τόνισε.

“Αυτές τις μέρες το κόμμα, η χώρα κι ολόκληρος ο λαός υπερέβησαν τη σοβαρή κρίση και πέτυχαν να σταθεροποιήσουν και να αποκαταστήσουν την κατάσταση σχετικά με τη μάχη κατά της επιδημίας χάρη σε μια άοκνη θέληση και σε υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Το κόμμα μας και η κυβέρνηση μας αφού αξιολόγησαν την σύγχρονη κατάσταση αναφορικά με τη μάχη εναντίον της επιδημίας και στη βάση της λεπτομερούς ανάλυσης υποβαλλόμενης από το τομέα της επιστημονικής έρευνας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιδημική κρίση που επικρατούσε στη χώρα ολοσχερώς υπερέβη.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.