ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλγαρία: Αυτή είναι η 26χρονη με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο – Δε σταματά τις πλαστικές (φωτο)

«Μου αρέσει να κάνω αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα»

Βουλγαρία: Αυτή είναι η 26χρονη με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο – Δε σταματά τις πλαστικές (φωτο)

Η 26χρονη Andrea Ivanova από τη Βουλγαρία έχει ξοδέψει περίπου 19.000 λίρες σε αισθητικές επεμβάσεις, αποκτώντας τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου.

Αυτές τις γιορτές μάλιστα η Andrea Ivanova θα κάνει δώρο στον εαυτό της ακόμα περισσότερο filler, με την οικογένειά της να μην το εγκρίνει.

Η influencer από τη Βουλγαρία κάνει νέο filler κάθε Χριστούγεννα και μάλιστα πέρυσι δημοπρατούσε φιλιά για να χρηματοδοτήσει την ακριβή της συνήθεια.

Η πρώην φοιτήτρια φιλοσοφίας υποστηρίζει πως η οικογένεια και οι φίλοι της ανησυχούν για την υγεία της.

Αποκάλυψε πως θέλει να βρει σύντροφο, αλλά επισημαίνει πως θα δεχθεί κάποιον μόνο αν αισθάνεται άνετα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

«Πιστεύουν ότι κάτι κακό θα μου συμβεί και πως όλες οι επεμβάσεις ομορφιάς μπορεί να οδηγήσουν σε θανατηφόρες συνέπειες στο μέλλον. Είμαι ενήλικας και αποφασίζω τι κάνω με το σώμα μου. Κάθε χρόνο κάνω δώρο στον εαυτό μου νέα fillers», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Andrea Ivanova, που ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της το 2018, θα περάσει την εορταστική περίοδο περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς. Θέλει όμως πλέον και το παγκόμιο ρεκόρ για τα μεγαλύτερα μάγουλα.

Για την Πρωτοχρονιά θα υποβληθεί σε περισσότερες επεμβάσεις στο πρόσωπό της. «Δεν ξέρω ακριβώς πόσα έχω στο πρόσωπό μου. Βάζω fillers εδώ και χρόνια οπότε η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη» σημειώνει.

«Μου αρέσει να κάνω αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω περισσότερες.

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα μεγαλύτερα χείλη μου και ανυπομονώ για το επόμενο σε όλο μου το πρόσωπο», υπογραμμίζει.

Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι οι φίλοι και η οικογένειά της Andrea δεν είναι οι μοναδικοί που αποδοκιμάζουν το πρόσωπό της.

Παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την ερωτική της ζωή εξαιτίας της αντισυμβατικής εμφάνισής της.

Αποκάλυψε ότι θα πάρει μόνο κάποιον που την αποδέχεται για την εμφάνισή της. «Αν έχω σχέση με κάποιον και μου πει ότι νιώθει άβολα όταν περπατά στον δρόμο μαζί μου ή δημόσια τότε θα χωρίσουμε.

Θα νιώσω άσχημα ή προσβεβλημένη οπότε θα πρέπει να ψάξω για έναν νέο σύντροφο που δεν θα τον επηρεάζει η εμφάνισή μου.

Θα ήθελα να ερωτευτώ τρελά και αληθινά και να γνωρίσω τον κατάλληλο σύντροφο για μένα, γιατί η αγάπη είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο», υπογράμμισε η Andrea Ivanova.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.