ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλγαρία: Influencer έχει ξοδέψει πάνω από 20.000 ευρώ για να αποκτήσει τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου (φώτο-βίντεο)

Η 26χρονη Αντρέα Ιβάνοβα , κάνει δώρο στον εαυτό της νέο προσθετικό υλικό κάθε Χριστούγεννα

Βουλγαρία: Influencer έχει ξοδέψει πάνω από 20.000 ευρώ για να αποκτήσει τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου (φώτο-βίντεο)

Μια 26χρονη influencer από την Βουλγαρία με τα «μεγαλύτερα χείλη του κόσμου» κάνει και φέτος δώρο στον εαυτό της περισσότερα προσθετικά υλικά για τα χείλη.

Η 26χρονη Αντρέα Ιβάνοβα, κάνει δώρο στον εαυτό της νέο προσθετικό υλικό κάθε Χριστούγεννα. Μάλιστα, πέρσι δημοπράτησε φιλιά έναντι μετρητών σε μια προσπάθεια να χρηματοδοτήσει την ακριβή της συνήθεια.

Και ενώ ανυπομονεί να κάνει ντεμπούτο με το νέο της στόμα, το οποίο της έχει κοστίσει συνολικά περίπου 22.000 ευρώ, η πρώην φοιτήτρια φιλοσοφίας ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια και οι φίλοι της «ανησυχούν» για την υγεία της.

Θέλει επίσης να βρει σύντροφο, αν και έχει δυσκολευτεί με αυτό στο παρελθόν, αλλά θα δεχτεί κάποιον μόνο αν είναι άνετος με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

«Είμαι ενήλικας και αποφασίζω τι να κάνω με το σώμα μου. Κάθε χρόνο, κάνω δώρο για τον εαυτό μου νέα fillers. Κάνω στον εαυτό μου νέες ενέσεις υαλουρονικού οξέος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Μου αρέσει να μπαίνω στην Πρωτοχρονιά με πολλές ακόμα νέες διαδικασίες και fillers».

Η Andrea, η οποία ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της το 2018, σχεδιάζει να περάσει την εορταστική περίοδο περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια τρώγοντας άφθονο φαγητό και τώρα θέλει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα μεγαλύτερα μάγουλα.

Την Πρωτοχρονιά, θα υποβληθεί σε περισσότερες διαδικασίες για να αναδείξει το πρόσωπό της – παρόλο που δεν είναι καν απολύτως σίγουρη πόσα fillers έχει αυτή τη στιγμή.

«Δεν ξέρω ακριβώς πόσα έχω στο πρόσωπό μου. Τα βάζω συνεχώς εδώ και χρόνια, οπότε η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη. Μου αρέσει να κάνω αισθητικές επεμβάσεις για το πρόσωπό μου, είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω περισσότερες».

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα μεγαλύτερα χείλη μου και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα που θα κάνω σε όλο μου το πρόσωπο».

Αλλά αποδεικνύεται ότι οι φίλοι και η οικογένεια της Andrea δεν είναι οι μόνοι που αποδοκιμάζουν αυτά που κάνει στο πρόσωπό της.

Δυσκολεύεται στα προσωπικά της λόγω των χειλιών της

Η Άντρεα παραδέχτηκε προβλήματα με την ερωτική της ζωή ως αποτέλεσμα της αντισυμβατικής εμφάνισής της, αφού είχε υποβάλει ανεπιτυχή αίτηση για εκπομπή παιχνιδιών γνωριμιών.

Το μοντέλο του Instagram είχε αποκαλύψει στο παρελθόν τι ψάχνει σε μια σχέση – λέγοντας ότι θα δεχτεί μόνο κάποιον που την αποδέχεται για την εμφάνισή της.

Η 26χρονη πρόσθεσε: «Αν έχω σχέση με κάποιον και μου πει ότι νιώθει άβολα όταν περπατά στο δρόμο μαζί μου ή δημόσια, τότε θα χωρίσουμε».

«Θα νιώσω άσχημα ή προσβεβλημένη, οπότε θα πρέπει να ψάξω για έναν νέο σύντροφο που δεν θα θεωρεί εμπόδιο την εμφάνισή μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ήθελα να ερωτευτώ τρελά και αληθινά και να γνωρίσω τον κατάλληλο σύντροφο για μένα, γιατί η αγάπη είναι το πιο όμορφο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.