ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου λόγω της βροχόπτωσης (βίντεο)

Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους

Βραζιλία: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου λόγω της βροχόπτωσης (βίντεο)

Αεροσκάφος Airbus A321 της εταιρείας LATAM υπέστη ζημιές όταν βγήκε έξω από τον διάδρομο προσγείωσης στη Φλοριανόπολις της νότιας Βραζιλίας, χωρίς να πάθουν κάτι οι περίπου 180 επιβαίνοντες σε αυτή.

Το περιστατικό κατέγραψε επιβάτης  με το κινητό του.

Η πτήση είχε αναχωρίσει στις 08:20 της Τετάρτης (τοπική ώρα) από το Σάο Πάολο για να φτάσει μία ώρα αργότερα στη Φλοριανόπολις κάτω από έντονη βροχόπτωση.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και τροχοδρομούσε προς τον τερματικό σταθμό. Ωστόσο, η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα την ολισθηρότητα του διαδρόμου.


Το Airbus A321, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχασε τον έλεγχο και βγήκε από τον διάδρομο για να σταματήσει στο γρασίδι.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν αμέσως. Σε όλους τους επιβαίνοντες έγινε πλήρης ιατρική αξιολόγηση μόλις αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των 172 επιβατών και των 7 μελών του πληρώματος.

Λόγω του περιστατικού έκλεισε το διεθνές αεροδρόμιο της Φλοριανόπολις για όλη την ημέρα την Τετάρτη. latam_2 latam_1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.