ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Γυναίκα γέννησε δίδυμα αλλά δεν είναι από τον ίδιο πατέρα

Τι έδειξε η εξέταση DNA

Βραζιλία: Γυναίκα γέννησε δίδυμα αλλά δεν είναι από τον ίδιο πατέρα

Μια νεαρή γυναίκα από τη Βραζιλία γέννησε δίδυμα όμως έχουν διαφορετικό πατέρα αφού έκανε σεξ την ίδια μέρα με δύο διαφορετικούς άντρες. Η 19χρονη, από το Minerios της Βραζιλίας, εξήγησε ότι έκανε τεστ πατρότητας καθώς μετά από οκτώ μήνες είχε αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο πατέρας.

Η 19χρονη συνέλεξε DNA από το άτομο που νόμιζε ότι ήταν ο πατέρας, αλλά ισχυρίστηκε ότι μετά από δύο τεστ, τα αποτελέσματα ήταν θετικά μόνο για ένα από τα δίδυμα. Τότε, έκανε τεστ και με τον δεύτερο άνδρα και όπως αποδείχτηκε ήταν ο πατέρας του δεύτερου παιδιού.

Μιλώντας στο Globo, ο γιατρός της Tulio Jorge Franco εξήγησε: «Είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο ωάρια από την ίδια μητέρα γονιμοποιούνται από διαφορετικούς άνδρες. Τα μωρά μοιράζονται το γενετικό υλικό της μητέρας, αλλά μεγαλώνουν σε διαφορετικούς πλακούντες».

Τόνισε ότι η περίπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια, και μια κατάσταση «ένα στο εκατομμύριο» και δεν πίστευε ότι θα έβλεπε τέτοια στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα παιδιά είναι τώρα 16 μηνών, αλλά ο γιατρός μίλησε για την υπόθεση αυτή την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους μπαμπάδες φροντίζει και τα δύο παιδιά, καθώς βρίσκεται στο πλάι της μητέρας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.