ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Ξεναγός έχασε τη ζωή του από κεραυνό την ώρα της πεζοπορίας

Ο 36χρονος Leilson de Souza είχε προειδοποιήσει την ομάδα του πώς θα βρέξει

Βραζιλία: Ξεναγός έχασε τη ζωή του από κεραυνό την ώρα της πεζοπορίας

Τη ζωή του έχασε από κεραυνό στη Βραζιλία ένας έμπειρος ξεναγός, αφού προηγουμένως είχε προειδοποιήσει την ομάδα του ότι θα έβρεχε.

Ο 36χρονος Leilson de Souza, οδηγούσε πεζοπόρους σε ένα μονοπάτι στο εθνικό πάρκο Tijuca lin Rio de Janeiro όταν τον χτύπησε θανάσιμα το πρωί της Κυριακής ο κεραυνός.

Ο 26χρονος Karlla Araújo, κατέγραφε ένα βίντεο και έδειχνε την ομάδα να στέκεται στην κορυφή ενός μεγάλου βράχου μαζί με τον ξεναγό λίγα λεπτά πριν χτυπηθεί. Ένας δυνατός ήχος ακούστηκε στο βάθος και μια γυναίκα ούρλιαξε πριν τελειώσει το βίντεο.

Ο Araújo δήλωσε στο βραζιλιάνικο διαδικτυακό ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι ο de Souza τους είπε ότι θα έβρεχε το απόγευμα και ότι, δεδομένου ότι ο καιρός μπορεί να αλλάξει από τη μια ώρα στην άλλη, δεν θα ήταν κακό να συνεχίσουν την πεζοπορία.

Η ομάδα που ακολούθησε τον de Souza, ο οποίος έκανε ξεναγήσεις εδώ και 10 χρόνια, αποφάσισε να αναλάβει τη δίωρη πεζοπορία μέχρι την κορυφή μέχρι που άρχισε να βρέχει στα μισά της διαδρομής.

«Ρώτησε αν θέλαμε να συνεχίσουμε και όλοι αποφάσισαν, ναι». δήλωσε ο Araújo. «Ο οδηγός είπε ότι στο τέλος θα έβγαινε ήλιος».

Ένα ασθενοφόρο εστάλη στο σημείο, αλλά ο de Souza ήταν νεκρός πριν φτάσει.

«Ήμασταν σε πλήρη απόγνωση. Ήθελα να κατέβω, αλλά ταυτόχρονα φοβόμουν, γιατί θα μπορούσαν να χτυπήσουν κι άλλοι κεραυνοί», δήλωσε ο Araújo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο De Souza ήταν λάτρης της πεζοπορίας και σπούδαζε περιβαλλοντική διαχείριση στο κολέγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.