ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Νεκρή 23χρονη οπαδός που δέχθηκε χτύπημα στο λαιμό με μπουκάλι μπύρας

Η Γκαμπριέλα Ανέλλι ήταν οπαδός της Παλμέιρας

Βραζιλία: Νεκρή 23χρονη οπαδός που δέχθηκε χτύπημα στο λαιμό με μπουκάλι μπύρας

Η 23χρονη Γκαμπριέλα Ανέλλι, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν χτυπήθηκε στο λαιμό με μπουκάλι μπύρας κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδους της Παλμέιρας και οπαδούς της Φλαμένγκο το βράδυ του Σαββάτου στη Βραζιλία.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φέρεται να έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές μετά τον τραυματισμό της 23χρονης

Σύμφωνα με το Sky News η 23χρονη, η οποία ήταν οπαδός της Παλμέιρας, υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές μετά το χτύπημα που δέχθηκε ενώ βρισκόταν έξω από το στάδιο Αλιάνζ Παρκ.

Όπως δήλωσε ο αδερφός της, Φελίπε, η Γκαμπριέλα υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την επίθεση που δέχθηκε προσθέτοντας ότι η 23χρονη είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις στην καρδιά, τους πνεύμονες και το συκώτι.

Σε ανακοίνωσή της η Παλμέιρα ανέφερε: «Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι μια 23χρονη μπορεί να πέσει θύμα βαρβαρότητας σε έναν χώρο που είναι προορισμένος για διασκέδαση» ζητώντας από την αστυνομία να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας «που πλήγωσε το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας».

Οι αρχές του Σάο Πάολο ανακοίνωσαν ότι το μπουκάλι που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης πέταξε ο 26χρονος Λεονάρντο Σαντιάγκο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το θανατηφόρο επεισόδιο σημειώθηκε όταν οπαδοί της Παλμέιρας που περίμεναν έξω από θύρα του γηπέδου εντόπισαν δύο οπαδούς της Φλαμένγκο, τους κυνήγησαν και τότε ήταν που ο 26χρονος πέταξε το μπουκάλι που χτύπησε την 23χρονη Γκαμπριέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.