ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Η απίστευτη ιστορία του Ν.Μάξγουελ που απήγαγε & σκότωσε 19χρονη ενώ ξέφυγε από την αστυνομία 18 φορές!

Ο 49χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του δύο μήνες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης

Βρετανία: Η απίστευτη ιστορία του Ν.Μάξγουελ που απήγαγε & σκότωσε 19χρονη ενώ ξέφυγε από την αστυνομία 18 φορές!

«Στο φως» έρχεται η τραγική ιστορία της 19χρονης Λι Κράουτσερ από τη Βρετανία, η οποία φαίνεται πως κρατήθηκε αιχμάλωτη από σεξουαλικό παραβάτη για εβδομάδες πριν εκείνος τη σκοτώσει και στη συνέχεια αυτοκτονήσει.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στις 14 Οκτωβρίου η αστυνομία του Thames Valley κατονόμασε τον Νιλ Μάξγουελ ως τον βασικό ύποπτο στην υπόθεση και αποκάλυψε ότι καταζητούνταν για σεξουαλική επίθεση την εποχή της εξαφάνισης της 19χρονης, αλλά κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη 18 φορές!

Ο καταδικασμένος για σεξουαλική επίθεση ήταν το μόνο άτομο που είχε κλειδιά για το σπίτι στο Milton Keynes, 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λονδίνου, όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα δίπλα στο σακίδιο της άτυχης Λι Κράουτσερ.

Είχε προσληφθεί από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, για να εκτελεί εργασίες συντήρησης όσο αυτοί έλειπαν, και την εποχή που η Λι Κράουτσερ εξαφανίστηκε – το Φεβρουάριο του 2019 – καταζητούνταν για μια σεξουαλική επίθεση στο Newport Pagnell, το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους.

Σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής, ένας ανώτερος αξιωματικός δήλωσε ότι η αστυνομία εξετάζει την πιθανότητα η Λι Κράουτσερ να κρατούνταν αιχμάλωτη.

Ο Ν.Μάξγουελ έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 49 ετών τον Απρίλιο του 2019 – δύο μήνες μετά την εξαφάνιση της Λι Κράουτσερ.

Μάλιστα, η αστυνομία του Thames Valley αντιμετώπισε πιεστικές ερωτήσεις σχετικά με το πώς απέτυχε να συλλάβει τον κατάδικο, παρόλο που είπε ότι οι αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να τον συλλάβουν 18 φορές.  

Η κάτοικος της περιοχής Jill Davey, η οποία ζει στον ίδιο δρόμο με το σπίτι όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα, δήλωσε στη Daily Mail ότι η 19χρονη θα ήταν ακόμα ζωντανή, αν οι αστυνομικοί είχαν «κάνει σωστά τη δουλειά τους».

«Είναι πολύ καλό να λένε ότι προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά το να συνεχίζουν να τον χάνουν από τα χέρια τους για 18 φορές είναι ανοησία!», πρόσθεσε η ίδια.

Σημειώνεται ότι το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή, με ορισμένους βουλευτές της κυβέρνησης να ζητούν να ερευνηθούν οι χειρισμοί της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.