ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Η βασιλική οικογένεια «υποβαθμίζει» περαιτέρω το ζεύγος Χάρι & Μέγκαν

Το ζευγάρι δέχτηκε «δυσμενή μετατόπιση» στην ιστοσελίδα του παλατιού

Βρετανία: Η βασιλική οικογένεια «υποβαθμίζει» περαιτέρω το ζεύγος Χάρι & Μέγκαν

Σε μια νέα «υποβάθμιση» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, προχώρησε το παλάτι.

Το ζευγάρι δέχτηκε «δυσμενή μετατόπιση» στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, αφού μετακινήθηκαν στο τέλος αυτής μαζί με τον πρίγκιπα Άντριου (ο οποίος έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο Τζ.Επστάιν).

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες και τα links που οδηγούσαν τους αναγνώστες σε σελίδες αφιερωμένες στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονταν μέχρι πρότινος στη μέση της σελίδας – κάτω από τους ανώτερους βασιλείς και πάνω από τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις αρχές του μήνα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν πλέον μετακινηθεί προς τα κάτω, κάτω από την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και τον δούκα και τη δούκισσας του Γκλόστερ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το Megxit, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είχαν υποστεί την πρώτη υποβάθμιση στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, όταν οι φωτογραφίες τους μετακινήθηκαν κάτω και από τους θείους του Χάρι, τον πρίγκιπα Έντουαρντ και την σύζυγό του Σόφι και την πριγκίπισσα Άννα. Μέχρι και το Megxit βρίσκονταν πριν από αυτούς, αμέσως μετά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.