ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: Mεγάλα προβλήματα για την easyJet – Ακυρώνει περισσότερες από 200 πτήσεις

Στις επόμενες 10 μέρες

Βρετανία: Mεγάλα προβλήματα για την easyJet – Ακυρώνει περισσότερες από 200 πτήσεις

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet αναμένεται να ακυρώσει περισσότερες από 200 πτήσεις μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, εξαιτίας καθυστερήσεων στα αεροδρόμια, αλλά και άλλων περιορισμών που θα προκαλέσουν προβλήματα στα αεροπορικά ταξίδια κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Αντιμέτωπη με σειρά προβλημάτων

Η αναφερόμενη αεροπορική εταιρία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία σειρά προβλημάτων, μετά από την άρση των περιορισμών κατά της COVID-19, που έχουν αναζωογονήσει την ταξιδιωτική ζήτηση, καθώς αρκετά βρετανικά αεροδρόμια δίνουν μάχη με το χρόνο, για να προσλάβουν το απαραίτητο προσωπικό εδάφους.

Η easyJet αντιμετωπίζει επίσης και προβλήματα που σχετίζονται με συστήματα τεχνολογίας της πληροφορικής (ΙΤ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα, αφαίρεσε έξι θέσεις από μερικά αεροσκάφη Α319 που διαθέτει προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των μελών πληρώματος κατά ένα μέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.