ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Νεογέννητο βρέφος που αγνοείται αναζητά η αστυνομία στο Μπράιτον

Η επιχείρηση άρχισε μετά από τον εντοπισμό και τη σύλληψη της μητέρας του και του συντρόφου της

Βρετανία: Νεογέννητο βρέφος που αγνοείται αναζητά η αστυνομία στο Μπράιτον

Στον εντοπισμό ενός νεογέννητου βρέφους που αγνοείται συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αστυνομικοί στο Μπράιτον της νότιας Αγγλίας, μέσα από εξονυχιστικές έρευνες.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

Η επιχείρηση άρχισε μετά από τον εντοπισμό και τη σύλληψη της μητέρας του και του συντρόφου της που επίσης αγνοούνταν.

Η γόνος αριστοκρατικής οικογένειας Κονστάνς Μάρτεν και ο Μαρκ Γκόρντον, που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό, βρέθηκαν στο Μπράιτον μετά από ειδοποίηση πολίτη το βράδυ της Δευτέρας.

Συνελήφθησαν ως ύποπτοι για παραμέληση ανηλίκου. Η τοπική αστυνομική διεύθυνση του Σάσεξ ανακοίνωσε πως «ενώ ελπίζουμε ότι το μωρό είναι ακόμα ζωντανό, συμφωνούμε ότι ο κίνδυνος για το βρέφος είναι εξαιρετικά υψηλός».

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε περιοχή με αστικούς χώρους καλλιέργειας στο Roedale Valley του Μπράιτον και σε γειτνιάζουσα δασική περιοχή.

Η 35χρονη γυναίκα και ο 48χρονος άνδρας δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι αφού εξαφανίστηκαν μετά από βλάβη στο αυτοκίνητό τους σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μπόλτον της βορειοδυτικής Αγγλίας στις 5 Ιανουαρίου. Η επικρατέστερη θεωρία είναι πως την ίδια ημέρα, στο ίδιο αυτοκίνητο η Μάρτεν γέννησε το παιδί της, για το οποίο δεν έχει πει στις αρχές πού βρίσκεται, ούτε καν αν πρόκειται για κορίτσι ή αγόρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία είχε λάβει αναφορές για παρουσία του ζευγαριού σε διάφορα σημεία της χώρας και πίστευε ότι η Μάρτεν και ο Γκόρντον προσπαθούσαν να αποφύγουν τον εντοπισμό τους μετακινούμενοι συνεχώς και διανυκτερεύοντας υπαίθρια σε μία μπλε σκηνή, καλύπτοντας επίσης τα πρόσωπά τους όταν περνούσαν μπροστά από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.