ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον αναλαμβάνει ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση του Ρίσι Σούνακ

Η τελευταία φορά που ένας πρώην πρωθυπουργός επέστρεψε ως υπουργός σε κυβέρνηση ήταν το 1970

Βρετανία: Ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον αναλαμβάνει ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση του Ρίσι Σούνακ

Σε ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχώρησε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, με τον πρώην πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να επιστρέφει ως νέος υπουργός Εξωτερικών. 

Τα βρετανικά ΜΜΕ μιλούν για μια επιστροφή-σοκ καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία φορά που ένας πρώην πρωθυπουργός επέστρεψε ως υπουργός σε κυβέρνηση ήταν το 1970 όταν ο Alex Douglas-Home διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών από τον Edward Heath, έξι χόνια μετά την ήττα του στις εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.