ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Στις 6 Μαΐου η τελετή για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου – Πώς θα λέγεται η Καμίλα

Ο 73χρονος νέος βασιλιάς επιθυμεί μία λιτή τελετή

Βρετανία: Στις 6 Μαΐου η τελετή για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου – Πώς θα λέγεται η Καμίλα

Το Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, πνευματικό ηγέτη της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 73χρονος νέος βασιλιάς επιθυμεί μία λιτή τελετή, με την εκδήλωση να περιορίζεται σε λιγότερο από μία ώρα, τη λίστα των καλεσμένων να μειώνεται κατά τρία τέταρτα και τον ενδυματολογικό κώδικα να είναι λιγότερο επίσημος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς θα είναι η πρώτη σύζυγος βασιλιά που δεν ονομάζεται βασίλισσα, καθώς πριν από το γάμο της με τον Κάρολο το 2005 συμφωνήθηκε ότι δε θα έπαιρνε τον τίτλο της βασίλισσας, αλλά της βασιλικής συντρόφου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.