ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Σχεδόν 162 εκατ. λίρες κόστισε η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Το κόστος καλύπτει και το λαϊκό προσκύνημα στη σορό της που έγινε στο Ουεστμίνστερ

Βρετανία: Σχεδόν 162 εκατ. λίρες κόστισε η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Στα 162 εκατομμύρια λίρες έφτασε το κόστος της  κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, που έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από μία περίοδο εθνικού πένθους, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών.

Το κόστος καλύπτει και το λαϊκό προσκύνημα στη σορό της, που έγινε στο Ουεστμίνστερ, όπου μετείχαν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα.

Το μεγαλύτερο βάρος ανέλαβε το υπουργείο Εσωτερικών, που κατέβαλε 74 εκατομμύρια λίρες και το υπουργείο Πολιτισμού, που κατέβαλε 57 εκατομμύρια λίρες.

Το κόστος, που δημοσιεύτηκε από το υπουργείο Οικονομικών αφορά στο καθ’ αυτό γεγονός της κηδείας, όσο και σε άλλες εκδηλώσεις που έγιναν εκείνο το διάστημα, μεταξύ αυτών και το λαϊκό προσκύνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζον Γκλεν, επικεφαλής γραμματέας του υπουργείου, δήλωσε ότι εκείνη την περίοδο, προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν να διασφαλίσει ότι «οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν ομαλά, με το κατάλληλο επίπεδο αξιοπρέπειας» και με κατοχύρωση της ασφάλειας και της προστασίας του κοινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.