Βρετανία: Νέος τρόπος σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών στη θάλασσα

Το θύμα όπως είναι φυσικό σαστίζει, και τρομοκρατείται

Βρετανία: Νέος τρόπος σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών στη θάλασσα

Έναν νέο τρόπο βρήκαν κάποιοι προκειμένου να παρενοχλούν σεξουαλικά και να επιτίθενται σε γυναίκες που κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, χωρίς κανείς να ξέρει ποιοι είναι.

Ομάδες ανδρών εντοπίζουν τον στόχο τους να κολυμπάει, κάνουν μακροβούτι από μακριά και καθώς η κοπέλα απολαμβάνει τη θάλασσα, της επιτίθενται.

Οι υποβρύχιοι κακοποιητές, χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή για να μην φαίνεται το πρόσωπο τους και έτσι η κοπέλα – θύμα να μην μπορεί να τους αναγνωρίσει. Τα περιστατικά είναι σε έξαρση κυρίως στις παραλίες της Βρετανίας που ο κόσμος λόγω ζέστης έχει ξεχυθεί.

Μάλιστα στην παραλία του Μπράιτον το κακό έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι υποβρύχιες σεξουαλικές επιθέσεις έχουν γίνει μάστιγα και οι γυναίκες βλέπουν – και δικαίως – με μισό μάτι όσους άνδρες βουτάνε για να κάνουν μπάνιο.

Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες στην αστυνομία της περιοχής πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα συνεχώς στην παραλία να περιπολούν αστυνομικοί έτοιμοι να επέμβουν όταν γίνεται επίθεση.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο καύσωνας «έλιωνε» τη Βρετανία και στην παραλία του Μπράιτον γινόταν «πατείς με πατώ σε», μέσα σε μόνο μια ημέρα οι καταγγελίες γυναικών στην αστυνομία άγγιξαν τις 100.

Εκπρόσωπος μάλιστα της αστυνομίας του Σάσσεξ με ανακοίνωση του, τόνισε: «Η συμμορία των ανδρών έδρασε μεταξύ των ωρών 13:00 και 17:30 μ.μ. όταν δηλαδή στην παραλία δεν έπεφτε καρφίτσα. Οι αστυνομικοί ερευνούν πολλά περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων σε παραλία του Μπράιτον και κάνουν έκκληση σε όσους είδαν κάτι να τους ενημερώσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.