ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

WEF για ανεξάρτητα ΜΜΕ: «Φιμώστε τις αντίθετες απόψεις – Κόψτε τους την χρηματοδότηση»

«Κατάφεραν να αποκαλύψουν στον κόσμο ποιοι ελέγχουν τις ΜΚΟ»

WEF για ανεξάρτητα ΜΜΕ: «Φιμώστε τις αντίθετες απόψεις – Κόψτε τους την χρηματοδότηση»

Ο Richard Winston Edelman, Αμερικανός επιχειρηματίας και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Edelman, είπε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ότι η λογοκρισία είναι η μόνη λύση για να «φιμωθούν» οι αντίθετες φωνές.

Το χαρακτήρισε ως «Στέρηση οξυγόνου από πλατφόρμες που διαδίδουν παραπληροφόρηση» δηλαδή, όποια άποψη είναι αντίθετη από την δική τους την «βαφτίζουν» παραπληροφόρηση και δημιουργούν το κατάλληλο «αφήγημα» για να αιτιολογηθεί μία αποκοπή από οποιαδήποτε χρηματοδότηση.

Μάλιστα όπως τόνισε, τα δεξιά ΜΜΕ κατάφεραν να αποκαλύψουν στο κοινό ότι οι πηγές χρηματοδότησης των ΜΚΟ προέρχονται από τους Βill Gates και Τζορτζ Σόρος.

Όπως σημείωσε:

«Οι δεξιές ομάδες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για να στερήσουν τα δικαιώματα των (σ.σ. διεθνιστικών) ΜΚΟ!

Αμφισβήτησαν τις πηγές χρηματοδότησης και τις έχουν συσχετίσει με τον Bill Gates και τον Τζορτζ Σόρος, λέγοντας ότι είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο!

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να στερήσετε το οξυγόνο σε τέτοιες πλατφόρμες. Σταματήστε την διαφήμιση!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.