ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Κίσινγκερ: Θα γίνουν δύο κηδείες – Μία δημόσια και μία ιδιωτική

Σκέψεις να ενταφιαστεί τιμητικά στην Ουάσινγκτον, στη Ροτόντα του Καπιτωλίου

Χ.Κίσινγκερ: Θα γίνουν δύο κηδείες – Μία δημόσια και μία ιδιωτική

Σε ηλικία 100 ετών, έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ.

Ελάχιστες ωστόσο είναι οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές για την κηδεία του Κίσινγκερ.

Σύμφωνα με τον οίκο τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία και την Daily Mail, μέχρι τώρα τα πλάνα της οικογένειας προβλέπουν μία κλειστή, ιδιωτική κηδεία  και στη συνέχεια μία δημόσια επιμνημόσυνη δέηση στην Νέα Υόρκη.

Η Η Kissinger Associates Inc. ανέφερε ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει η δημόσια επιμνημόσυνη δέηση ούτε έχει δημοσιευτεί η λίστα με τους επίσημους προσκεκλημένους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, υπάρχουν σκέψεις να ενταφιαστεί τιμητικά στην Ουάσινγκτον, στη Ροτόντα του Καπιτωλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.