ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χ.Χέφνερ: Γιατί πανικοβλήθηκε όταν διέρρευσε το sextape της Π.Άντερσον

Ο X.Χέφνερ είχε χιλιάδες ροζ βιντεοκασέτες από τα κουνελάκια του

Χ.Χέφνερ: Γιατί πανικοβλήθηκε όταν διέρρευσε το sextape της Π.Άντερσον

Ο θρυλικός ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ είχε πανικοβληθεί όταν διέρρευσε το 1995 το ερασιτεχνικό sex tape της Πάμελα Άντερσον και του τότε συζύγου της, Τόμι Λι.

Στο βιβλίο- απομνημονεύματα που έγραψε η 4η (και τελευταία) συζυγός του Crystal Hefner, αποκάλυψε τον λόγο που ο άντρας της είχε τρομοκρατηθεί.

Ο Χέφνερ είχε χιλιάδες ροζ βιντεοκασέτες από τα κουνελάκια του, που βιντεοσκοπούσε στην κρεβατοκάμαρά του, πολλές μάλιστα ήταν από κρυφές κάμερες.

Στο βιβλίο της, η Κρίσταλ αναφέρει ότι ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν 60 χρόνια μεγαλύτερός της, «κουβαλούσε μια φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης όπου κι αν πήγαινε και ενθάρρυνε τις φίλες του και τα κουνελάκια που έμεναν Playboy Mansion να του ποζάρουν προκλητικά» ενώ η ίδια ήταν παρούσα σε πολλές από αυτές τις στιγμές.

«Πολλά κορίτσια το έκαναν, χιλιάδες ενοχοποιητικές εικόνες για εκείνες, αν ο Χιου ήθελε κάποτε να τις εκβιάσει», έγραψε.

Υπήρχαν όμως και αρκετά ροζ βίντεο, στα οποία συμμετείχε ο ίδιος ο Χέφνερ – μόνος με τα κουνελάκια ή και με φίλους του.

Έτσι, μόλις βγήκαν οι κασέτες της Παμ και του Τομι, τρόμαξε πολύ ότι μπορεί να διαρρεύσει και κάποια από τις δικές του.

Για να της ξεφορτωθεί, έβαλε έναν φρουρό από την προσωπική του ασφάλεια να τις πετάξει όλες στον ωκεανό.

«Τις κατέστρεψα όλες μετά από αυτό που έγινε με την Παμ» είχε εξομολογηθεί τότε στην σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χέφνερ παντρεύτηκε την Κρίσταλ Χάρις το 2012. Πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, σε ηλικία 91 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.