ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαμός σε πτήση: Επιβάτης έβριζε και απειλούσε – Του έκαναν κεφαλοκλείδωμα για να σταματήσει (βίντεο)

Το περιστατικό έγινε σε πτήση της American Airlines, με προορισμό τη Φιλαδέλφεια

Χαμός σε πτήση: Επιβάτης έβριζε και απειλούσε – Του έκαναν κεφαλοκλείδωμα για να σταματήσει (βίντεο)

Χαμός έγινε σε πτήση της American Airlines με επιβάτη να κάνει απίστευτο ξέσπασμα προς το προσωπικό και τους άλλους επιβάτες.

Ένας επιβάτης σε πτήση της American Airlines ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε εκτός αεροπλάνου εν μέσω χάους, αφού ένα εκτόξευσε αντισημιτικό υβρεολόγιο σε μια αεροσυνοδό, σύμφωνα με τη New York Post.

Το πανδαιμόνιο ξέσπασε στην πτήση 2506 της American Airlines, με προορισμό τη Φιλαδέλφεια, προτού καν απογειωθεί το αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα το απόγευμα της Τρίτης.

Ο ατίθασος επιβάτης, που φορούσε ένα μπλε και άσπρο ριγέ πουκάμισο, εκτόξευσε ύβρεις προς το προσωπικό και τους επιβάτες, προτού τους κατηγορήσει ότι «συνωμότησαν» εναντίον του, καθώς τον κατεύθυναν έξω από το αεροσκάφος.

Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο επιβάτης άρχισε να βρίζει μια αεροσυνοδό και, απευθυνόμενος στους συνεπιβάτες του, είπε: «Προσπαθώ να φτάσω στην πατρίδα μου και εσείς όλοι οι άνθρωποι με δυσκολέψατε να φτάσω στην πατρίδα μου».

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας μεγαλόσωμος άνδρας που του είπε επίσης να κατέβει. Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όταν ο απείθαρχος επιβάτης κατηγόρησε τον μεγαλόσωμο επιβάτη ότι τον άγγιξε, όπως φαίνεται σε πλάνα.

Οι δυο τους άρχισαν να σπρώχνονται προτού ο μεγαλόσωμος άνδρας πιάσει με κεφαλοκλείδωμα τον ταραξία, φωνάζοντάς του: «Τώρα κατέβασε τα χέρια σου και μην αγγίξεις κανέναν».

Στο πλάνο εμφανίζεται και μια γυναίκα, η οποία ακούγεται να λέει είναι αστυνομικός, που φέρεται να προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση.

Τότε ο άνδρας εμφανώς εκνευρισμένος με τον ταραχοποιό επιβάτη της απαντά: «Κι εγώ το ίδιο».

«Γύρνα και περπάτα», είπε ο φερόμενος αστυνομικός στον ενοχλητικό επιβάτη καθώς συνέχιζε να τον κρατά.

Στη συνέχεια η γυναίκα αστυνομικός και ένας άλλος άνδρας του οποίο το χέρι φαίνεται στο πλάνο να αρπάζει από τον λαιμό τον ταραξία, συνοδεύουν τον άνδρας στην έξοδο του αεροπλάνου ενώ οι επιβάτες παρακολουθούν σαστισμένοι.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Διεθνούς Αεροδρομίου της Τάμπα δήλωσε στον Philadelphia Inquirer ότι ένας άνδρας συνελήφθη έξω από το αεροπλάνο γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης και κατηγορήθηκε για διατάραξη λόγω μέθης και για ξυλοδαρμό.

Η American Airlines δήλωσε ότι οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στο αεροπλάνο λόγω «μιας διαταραχής στην καμπίνα που αφορούσε έναν πελάτη που προκαλούσε αναστάτωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστούμε την ομάδα μας για τον επαγγελματισμό της και ζητάμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την ταλαιπωρία», φέρεται να δήλωσε η American Airlines.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.