
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήταν «χείμαρρος» στη νέα ανάρτησή του για την χθεσινή (18/08) συνάντηση των κορυφαίων Ευρωπαίων ηγετών και του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Σε ανάρτησή του στο X, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας χαρακτήρισε «αντιρωσική» και «φιλοπόλεμη» τη Συμμαχία των Προθύμων, επισημαίνοντας ότι απέτυχαν να επικρατήσουν έναντι του Αμερικανού προέδρου στο δικό του έδαφος.
Συνεχίζοντας σε καυστικό ύφος, ο Μεντβέντεφ έκανε λόγο για «γλείψιμο» της Ευρώπης προς τον Τραμπ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ουκρανό πρόεδρο, αποκαλώντας τον κλόουν.
Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αλλάξει ρεπερτόριο «για τις εγγυήσεις και τα εδάφη», όταν επιστρέψει στην Ουκρανία και φορέσει ξανά τη στρατιωτική στολή του.
The anti-Russian warmongering Coalition of the Willing failed to outplay @POTUS on his turf. Europe thanked & sucked up to him. The question is which tune the Kiev clown will play about guarantees & territories back home, once he’s put on his green military uniform again.
— Dmitry Medvedev (@MedvedevRussiaE) August 19, 2025
«Η αντιρωσική, φιλοπόλεμη “Συμμαχία των Προθύμων” δεν κατάφερε να επικρατήσει έναντι του Αμερικανού προέδρου στο δικό του “γήπεδο”. Η Ευρώπη τον ευχαρίστησε και τον κολάκεψε.
Το ερώτημα ποιο τραγούδι θα τραγουδήσει ο κλόουν του Κιέβου για εγγυήσεις και εδάφη όταν ξαναφορέσει τη χακί στρατιωτική στολή του», έγραψε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.