ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χιλή: «Καπνός» έγινε υπάλληλος αλαντοβιομηχανίας που του πλήρωσαν κατά λάθος… 286 μισθούς

Η εταιρεία αλλαντικών προσπάθησε να τον εντοπίσει, αλλά μόνον με τους δικηγόρους κατάφερε να επικοινωνήσει

Χιλή: «Καπνός» έγινε υπάλληλος αλαντοβιομηχανίας που του πλήρωσαν κατά λάθος… 286 μισθούς

Χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω του εξαφανίστηκε ένας υπάλληλος στη Χιλή, που του κατέβαλαν κατά λάθος 286 μισθούς τον Μάιο.

Ο υπάλληλος της Consorcio Industrial de Alimentos (Cial), του μεγαλύτερου παραγωγού λουκάνικων της Χιλής, θα έπρεπε κανονικά να πληρωθεί τον μηνιαίο μισθό των 500.000 πέσος (542 $), αλλά το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας κατέβαλε κατά λάθος στον λογαριασμό του 165.398.851 πέσος ( δηλαδή άνω των 180.000 δολαρίων).

Αντί όμως να επιστρέψει τα χρήματα, έγινε άφαντος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Diario Financiero της Χιλής ο υπάλληλος, που δεν κατονομάζεται, ανέφερε τη διαφορά στην αμοιβή του στον διευθυντή του, συμφώνησε να επιστρέψει τα χρήματα και είπε στον εργοδότη του ότι θα πήγαινε στην τράπεζα την επόμενη κιόλας μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όντως πήγε στην τράπεζα, αλλά απέσυρε το ποσό και το έσκασε. Η εταιρεία αλλαντικών προσπάθησε να τον εντοπίσει, αλλά μόνον με τους δικηγόρους κατάφερε να επικοινωνήσει, οι οποίοι την ενημέρωση ότι ο πελάτης τους υπέβαλε την παραίτησή του. Η Consorcio δεν είχε την ευκαιρία να αποδεχθεί την απόφασή του να παραιτηθεί καθώς ο άνδρας δεν απάντησε σε άλλα μηνύματα και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στις Αρχές για κατάχρηση κεφαλαίων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.