ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χυδαία ανάρτηση από σύμβουλο του Β.Ζελένσκι: Ποζάρει στην Αθήνα και κάνει πλάκα με τους νεκρούς του πολέμου

«Εγώ, εν αναμονή ενός τρομερού πυρηνικού χτυπήματος στην περιοχή ενός μυστικού καταφυγίου»

Χυδαία ανάρτηση από σύμβουλο του Β.Ζελένσκι: Ποζάρει στην Αθήνα και κάνει πλάκα με τους νεκρούς του πολέμου

Μια χυδαία ανάρτηση έκανε ο Ολεξίι Αρέστοβιτς, προεδρικός σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς την ώρα που ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία και οι συνέπειες του μαστίζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα κυρίως όμως την Ευρώπη που βλέπει την οικονομία της να διαλύεται και την φτώχεια να καλπάζει, αποφάσισε να το παίξει «Ουκρανός τουρίστας» στην Αθήνα.

Η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί στην χώρα μας.

Όπως γράφει στη λεζάντα της: «Εγώ, εν αναμονή ενός τρομερού πυρηνικού χτυπήματος στο Κίεβο και στη Λβιβ στην περιοχή ενός μυστικού καταφυγίου στα βουνά.

Πείτε μου, σας παρακαλώ, μπορούμε να πάρουμε πρωινό ή θα υπάρχει ακόμη πλήρης κινητοποίηση στη Ρωσική Ομοσπονδία;»

Η ελληνική κυβέρνηση να δώσει μία σαφή απάντηση: Βρίσκεται όντως ο σύμβουλος του Ζελένσκι στην Αθήνα; Και αν ναι, γιατί;

Εννοείται ότι τα σχόλια στην ανάρτηση του είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, υβριστικά. Από όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.