Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Υπεπροστατευτική μαμά η θεϊκή Μελάνια Τραμπ: Δεν άφηνε τις υποψήφιες «νύφες» να φωτογραφίζουν τον γιο της Μπαρον

Ο 19χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου είχε μία ήσυχη παρουσία στο πλευρό των γονιών του

Υπεπροστατευτική μαμά η θεϊκή Μελάνια Τραμπ: Δεν άφηνε τις υποψήφιες «νύφες» να φωτογραφίζουν τον γιο της Μπαρον

Η Μελάνια Τραμπ έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση δίπλα στο πλευρό του συζύγου της Ν.Τραμπ στο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο Μαρ α Λάγκο.

Στο παρασκήνιο ωστόσο η Πρώτη Κυρία έδειξε στις επίδοξες «νύφες» της, ότι είναι μία υπερπροστατευτική μαμά, όταν ανακάλυψε ότι τραβούσαν κρυφά φωτογραφίες τον 19χρονο γιο της Μπάρον.

Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Abla Sofy φωτογράφισαν τον μοναχογιό του προέδρου και της πρώτης κυρίας, ενώ ο Μπάρον γιόρταζε με την οικογένειά του.

Ωστόσο, πηγές φέρονται να έχουν δηλώσει στον αρθρογράφο κουτσομπολίστικων σχολίων Ρομπ Σούτερ ότι οι επισκέπτες απειλήθηκαν με ακύρωση της συνδρομής τους, αφού πιάστηκαν να φωτογραφίζουν τον έφηβο.

«Η Μελάνια ξεκαθάρισε ότι η ιδιωτικότητα του Μπάρον δεν είναι διαπραγματεύσιμη», φέρεται να είπε μια πηγή.

«Όποιος πιανόταν να βιντεοσκοπεί ή να βγάζει φωτογραφίες θα αντιμετώπιζε άμεσες συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απαγόρευσης από το κλαμπ».

«Το μήνυμα ήταν σαφές: καμία κάμερα, καμία διαρροή», είπε μια άλλη πηγή στο Shuter. «Οι ιδιωτικές οικογενειακές στιγμές παραμένουν ιδιωτικές».

Όσοι παρευρέθηκαν στον εορτασμό της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είπαν ότι ο Μπάρον ακολουθούσε στενά τον πατέρα του στην τραπεζαρία και μίλησε ελάχιστα όλη τη νύχτα.

«Ήταν ήσυχος, πολύ συγκρατημένος, φορώντας το συνηθισμένο του μπλε κοστούμι, σχεδόν αντιγράφοντας τον Ντόναλντ», είπε ένας άνθρωπος που βρισκόταν μέσα, σύμφωνα με το Shuter.

Ο Μπάρον έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ από τότε που ο πατέρας του ανέλαβε τα καθήκοντά του για δεύτερη φορά και απουσιάζει σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα αφότου έφυγε από την κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης για το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2025.

Τελευταία φορά που εθεάθη στο πλευρό του πατέρα του ήταν όταν ο Τραμπ ανέλαβε τα καθήκοντά του τον περασμένο Ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.