ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ: Βυθίστηκε στη βασιλική κρύπτη η σορός της

H τελετή στο Γουίνδσορ είχε σχεδιασθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την βασίλισσα Ελισάβετ

Ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ: Βυθίστηκε στη βασιλική κρύπτη η σορός της

Ολοκληρώθηκε το δημόσιο κομμάτι της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ με την βύθιση της σορού της στην βασιλική κρύπτη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνδσορ.

Λίγα λεπτά πριν η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ βυθιστεί στην βασιλική κρύπτη, αφαιρέθηκαν από το φέρετρο η βασιλική σφαίρα, το σκήπτρο και το στέμμα του βασιλιά.

Τοποθετήθηκαν σε σημείο του ναού και θα μεταφερθούν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όπου και θα παραμείνουν μέχρι τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Και η τελετή στο Γουίνδσορ είχε σχεδιασθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Στη συνέχεια, σε μια αυστηρά ιδιωτική τελετή θα βγάλουν τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως και τη σορό του πρίγκιπα Φιλίππου που βρίσκεται στην ίδια κρύπτη και θα μεταφερθούν σε διπλανή βασιλική κρύπτη για τον ενταφιασμό τους, δίπλα στον πατέρα βασιλιά Γεώργιο της Ελισάβετ και την βασίλομήτορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.