Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

Aνακοινώθηκε το πρώτο Δοικητικό Συμβούλιο της Βespoke SGA Services

H Bespoke SGA Holdings του Σπύρου Θεοδωρόπουλου προχώρησε στη σύσταση της εταιρείας Βespoke SGA Services, με μετοχικό κεφάλαιο 1 εκατ. ευρώ και έδρα στις εγκαταστάσεις της ΙΟΝ στο Μαρκόπουλο.

Όπως γίνεται γνωστό, το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας συμμετέχουν ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, η Τίνα Κωτσιοπούλου της ΙΟΝ, ο Αθανάσιος Αρβανίτης (ορίστηκε CEO), η Μαρία Γεώργαλου και η Ιλεάνα Αντύπα, που ανήκουν στην ομάδα Θεοδωρόπουλου και συμμετέχουν στο ΔΣ και της Bespoke SGA Holdings.

Σημειώνεται πως η Bespoke SGA Holdings έχει αποκτήσει το 60% της ΙΟΝ (με δικαίωμα για αύξηση ποσοστού) και ελέγχει τις Αμβροσία, Νίκας, Ελληνικοί Χυμοί, αποτελώντας το σχήμα για τη δημιουργία ενός ισχυρού ομίλου στα τρόφιμα.