ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Πέρα Πεδί Λεμεσού

Κύπρος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Πέρα Πεδί Λεμεσού

Υπό πλήρη έλεγχο είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην κοινότητα Πέρα Πεδί, στην επαρχία Λεμεσού της Κύπρου. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις δασοπυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 80 άτομα του Τμήματος Δασών, με 20 πυροσβεστικά οχήματα, 15 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 5 πυροσβεστικά οχήματα, 4 άτομα της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας με 2 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και μέλη της Πολιτικής ‘Αμυνας, της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού και των Κοινοτικών Συμβουλίων. Επίσης, απασχολήθηκαν 4 προωθητές γαιών και 4 βυτιοφόρα.

Τέθηκε επίσης σε εφαρμογή το Σχέδιο «Ίκαρος 2» που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων. Επιχείρησαν συνολικά 9 πτητικά μέσα συμπεριλαμβανομένων των 2 ελικοπτέρων από τις βρετανικές βάσεις.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.