Στην Αθήνα την Τρίτη ο Ν.Αναστασιάδης – Θα συναντηθεί με τον Κ.Μητσοτάκη

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Ν.Αναστασιάδης – Θα συναντηθεί με τον Κ.Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει δια ζώσης συνάντηση με το Νίκο Αναστασιάδη.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στις 28 Ιουλίου θα φιλοξενήσει τη συνάντηση Κορυφής της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας. Ενώ την ίδια μέρα θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση και με τον βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα.

Στρατηγική επιλογή που αποδίδει και ενοχλεί

«Όσον αφορά την επίθεση στον πρωθυπουργό περί συσπείρωσης των εχθρών της Τουρκίας στην Αμερική σας θυμίζω ότι είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η οικοδόμηση συμμαχιών η οποία αποδίδει και προφανώς ενοχλεί» είπε η κα Πελώνη κληθείσα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών να σχολιάσει τις σχετικές πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ότι οι εχθροί της Τουρκίας παρασύρονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα από την κυβερνητική εκπρόσωπος απαντώντας στα όσα συνολικότερα είπε ο Ταγίπ Ερντογάν που εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Μητσοτάκη περί αθέτησης των συμφωνηθέντων στο τετ α τετ που είχαν στις Βρυξέλλες τόνισε:

«Υπάρχει η δήλωση για να σας τη μεταφέρω αναλυτικά. Ο πρόεδρος της Τουρκίας αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μοταμό η δήλωση και συνομιλούν οι διπλωματικοί τους σύμβουλοι η κα Σουρανή με τον κ. Καλίν και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό ότι συσπειρώνει στους εχθρούς της Τουρκίας στην Αμερική.

»Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί ως προς το πρώτο. Αδυνατώ να κατανοήσω. Όσον αφορά την επίθεση στον πρωθυπουργό περί συσπείρωσης των εχθρών της Τουρκίας στην Αμερική σας θυμίζω ότι είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η οικοδόμηση συμμαχιών η οποία αποδίδει και προφανώς ενοχλεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.