ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναφορές για σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για Βαρώσια

Αναφορές για σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για Βαρώσια

Ελλάδα και Κύπρος συντονίζουν τα επόμενα διπλωματικά τους βήματα μετά τη ρητή καταδίκη του Συμβουλίου Ασφαλείας εναντίον της Τουρκίας για τα Βαρώσια. Οι προκλητικές ενέργειες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αμμόχωστο έχουν βάλει πλέον στο τραπέζι το θέμα των κυρώσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υπάρχει πρόθεση από την Κυπριακή Δημοκρατία σε συνεννόηση με την Αθήνα να ζητήσουν τη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία μετά τις προκλητικές ενέργειες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αμμόχωστο έχει βάλει ξεκάθαρα πλέον στο τραπέζι το θέμα των κυρώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκνευρισμός της ‘Άγκυρας – όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές – δείχνει πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν αυτή τόσο για την Κύπρο, όσο και την Ελλάδα, με τις συντονισμένες ενέργειες που έκαναν στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.