ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ανακαλούνται τα διαβατήρια 14 Τουρκοκύπριων – Στην λίστα και ο Ε.Τατάρ

Ανακαλούνται τα διαβατήρια 14 Τουρκοκύπριων – Στην λίστα και ο Ε.Τατάρ

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Κίπρις Ποστασί γνωστοποίησε τα ονόματα των 14 Τουρκοκυπρίων των οποίων ανακαλούνται τα διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας κατόπιν απόφασης του κυπριακού υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, στη λίστα περιλαμβάνεται ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, μέλη του «υπουργικού συμβουλίου» και μέλη της «επιτροπής» ανοίγματος Βαρωσίων, που συστάθηκε από την «προεδρία» του ψευδοκράτους.

Τα ονόματα των Τουρκοκυπρίων που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τ/κ ηγέτης Ersin Tatar, «πρωθυπουργός» Ersan Saner,
«υπουργός εξωτερικών» Tahsin Ertuğruloğlu, «υπουργός παιδείας και πολιτισμού» Olgun Amcaoğlu,
«υπουργός εσωτερικών» Kutlu Evren, «υπουργός υγείας» Ünal Üstel, «υπουργός γεωργίας και φυσικών πόρων» Nazım Çavuşoğlu, «υπουργός μεταφορών» Eroğlu Canaltay, «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος» Fikri Ataoğlu, «υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων» Koral Çağman, και τα μέλη της «επιτροπής για άνοιγμα Βαρωσίων»:
Oğuzhan Hasipoğlu
Vedat Yorucu
Tülen Saner
Hasan Sungur

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.