ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Αναστασιάδης: Καταγγέλλει σε ΟΗΕ και ΕΕ νέα πρόκληση από το «ψευδοκράτος»

Ν.Αναστασιάδης: Καταγγέλλει σε ΟΗΕ και ΕΕ νέα πρόκληση από το «ψευδοκράτος»

Ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, καταγγέλει σε OHE και Ε.Ε. την παραχώρηση γης από το ψευδοκράτος στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος «σε συνέχεια της απόφασης του ψευδοκράτους για παραχώρηση έκτασης γης στα κατεχόμενα και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι του Αποστόλου Ανδρέα προς τον κατοχικό στρατό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα αποστείλει επιστολή προς τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και τους αρχηγούς των κρατών και κυβερνήσεων των μελών της ΕΕ, για να καταγγείλει τη νέα παράνομη και προκλητική ενέργεια από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, προσθέτει ο κ. Πελεκάνος, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας «θα ενημερώσει εκτενώς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, κατά το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στις Βρυξέλλες, για όλες τις εξελίξεις όσον αφορά το Κυπριακό, και συγκεκριμένα για τα όσα διημείφθησαν κατά την άτυπη τριμερή συνάντηση του με τον ΓΓ του ΟΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στη Νέα Υόρκη, και την καθυστέρηση που παρατηρείται στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου, για τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και για τις κατά παράβαση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών ενέργειες της Τουρκίας στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.