ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκλητικές δηλώσεις Ε.Τατάρ: «Η ελληνοκυπριακή πλευρά θέλει να μετατρέψει την Κύπρο σε ελληνικό νησί»

Προκλητικές δηλώσεις Ε.Τατάρ: «Η ελληνοκυπριακή πλευρά θέλει να μετατρέψει την Κύπρο σε ελληνικό νησί»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ισχυρίστηκε για ακόμα μία φορά πως οι Ελληνοκύπριοι εξακολουθούν να θέλουν να μετατρέψουν την Κύπρο σε ελληνικό νησί.

Μιλώντας σε εκδήλωση της «πλατφόρμας μνήμης μαρτύρων Κύπρου» ο Τατάρ είπε ότι οι προσπάθειες για εξεύρεση ομοσπονδιακής λύσης στην Κύπρο δεν είχαν κατάληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρθηκε ξανά σε λύση, η οποία στηρίζεται από την Τουρκία, στη βάση της συνεργασίας δύο κυρίαρχων κρατών, ενώ είπε ότι μοιράζεται αυτό το όραμα με τον κόσμο από τότε που εξελέγη «πρόεδρος» του ψευδοκράτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.