ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι που προσπάθησε να μπει στο ναό που λειτουργούσε ο Πάπας

Η αστυνομία προχώρησε διακριτικά στη σύλληψή του

Κύπρος: Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι που προσπάθησε να μπει στο ναό που λειτουργούσε ο Πάπας

Στη σύλληψη ενός άντρα κατά τη διάρκεια των ελέγχων στη είσοδο του ΓΣΠ προχώρησε η Αστυνομία λίγο πριν την άφιξη του Πάπα στον χώρο για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, που επικαλούνται την αστυνομία, κατά τον έλεγχο των επισκεπτών στο ΓΣΠ εντοπίστηκε μαχαίρι στην κατοχή 43χρονου.

Η αστυνομία προχώρησε διακριτικά στη σύλληψή του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.