ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Διπλή δολοφονία – Πως ο Σύριος σκότωσε τις 2 γυναίκες

Κύπρος: Διπλή δολοφονία – Πως ο Σύριος σκότωσε τις 2 γυναίκες

Ένας 32χρονος από τη Συρία δολοφόνησε δύο γυναίκες από τη Ρωσία, τα ίχνη των οποίων αγνοούνταν τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, με την ομολογία του ο 32χρονος που θεωρούνταν εξ αρχής βασικός ύποπτος, έδωσε τέλος στο θρίλες εξαφάνισης των δύο γυναικών με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Ο ίδιος, αν και αρχικά προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές, τελικά παραδέχθηκε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες στην εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο, της Κύπρου.

Ειδικότερα ο 32χρονος ομολόγησε ότι εκτέλεσε με τρεις πυροβολισμούς τις δύο γυναίκες, γιατί τις άκουσε να τον χλευάζουν, όπως υποστήριξε ο ίδιος ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.

Όπως είπε ο 32χρονος, επιστρέφοντας το πρωί της 17ης Νοεμβρίου από κυνήγι στο εξοχικό, άκουσε τις δύο γυναίκες να μιλούν στη γλώσσα του, να τον χλευάζουν γιατί του πήραν τα χρήματα. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, θόλωσε το μυαλό του και τις πυροβόλησε. Στη συνέχεια, αφού τις σκότωσε, τις τύλιξε σε νάιλον, και τις έκρυψε στο υπόγειο του εξοχικού στον Κάτω Αμίαντο.

Μετέφερε δύο Σύρους εργάτες, τους οποίους όπως είπε, βρήκε τυχαία στη Λεμεσό και τον βοήθησαν με κομπρεσέρ να σκάψει λάκκο βάθους δύο μέτρων, τον οποίο μετέτρεψε σε τάφο για τις δύο γυναίκες.

Αναφορικά με τα στοιχεία που «μαρτύρησαν» τον 32χρονο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις κινήσεις του πρόδωσαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, όπως και οι αγορές που πραγματοποίησε με την πιστωτική κάρτα της μίας γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 43 και 33 ετών που δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από τις 17 Νοεμβρίου, διέμεναν στη Λάρνακα, ενώ είχαν φτάσει στην Κύπρο εδώ και μερικούς μόλις μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.